DomComHr logo Budite i Vi na portalu DomComHR!

 
box1g

Aluminijska ulazna vrata


 ulazna vrata      ulazna vrata 2

Ukupna debljina vrata 80, 90 i 110 mmALU profili System SCHÜCO.Tro- i četverokomorni profil s termičkim mostom.Letvice za zastakljivanje sa zaobljenim profilom i kutnim spojevima.Trojna brtvila s vulkaniziranim kutnim spojevima. Dodatno podesiv profil za brtvljenje praga (regulacija). Tri trodijelne okrugle sigurnosne šarke s regulacijom.Dvostupanjsko sigurnosno zaključavanje u tri točke od nehrđajućega čelika (Ostali sustavi zaključavanja na upit) Profilni cilindar s dvostranim sigurnosnim djelovanjem i šest ključeva. Sigurnosna okrugla rozeta cilindra, vanjska, od nehrđajućega čelika. Sivo ili crno brtvilo panela, kvalitete EPDM. Panel debljine 40 mm s vanjske strane prekriva krilo. Uvijek sa staklom za toplinsku izolaciju s plinskom ispunom.

Sva su vrata bojena prahom (čak i u dvobojnoj izvedbi).

 ulazna vrata inotherm      3

Ulazna vrata INOTHERM površinski su obrađena postupkom lakiranja prahom, najnovijom tehnologijom, što jamči jako dugu postojanost boje, a i godine korištenja proizvoda bez dodatnog održavanja.

box1d
box2g
Inotherm ulazna alu vrata

Ulazna vrata INOTHERM

Ulazna vrata sa svojom osobinom i izgledom mnogo govore o vlasniku, njegovoj filozofiji, načinu življenja te njegovom odnosu prema vrednotama koje m...

box2d
box3g
box3d
box3g
box3d
box3g
box3d
box4g
box4d
box5g

Top 5 rubrika

Ema mikroklima

ema_mikroklima

Dnevne sobe

dnevne_sobe

Stolarija

stolarija

Talijanske kuhinje

talijanske_kuhinje

Kuhinje

kuhinje
box5d
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti >
izrada internet stranica © Reklam Net 2005-2012 Zagreb - Hrvatska
  

Valid XHTML 1.0 Transitional