DomComHr logo Budite i Vi na portalu DomComHR!

 
box1g

Namještaj po mjeri


namještaj po mjeri

Namještaj po mjeri ili narudžbi izrađuje se kako bi odgovarao vašim potrebama, ukusu i prostoru. Namještaj možete skicirati sami i otprilike saznati što želite, nakon toga pozovite majstora u vaš domi i posavjetujte se o materijalima koje ćete primjeniti za svoj novi namještaj, te definirajte boje i ostale detalje. Nakon toga izrađuje se detaljna ponuda i kreće se u proizvodnju vašeg namještaja.

Izrada namještaja po mjeri i narudžbi dugo vremena već savršeno funkcionira na našim prostorima. Mnogo je tvrtki i obrta koji se bave proizvodnjom namještaja po mjeri i narudžbi naručitelja. Visokokvalitetan namještaj izrađen od strane vrhunskih majstora svojom kvalitetom izrade nerijetko odskače od ostalog namještaja koji je rađen u velikim serijama za veća tržišta. Svaki komad namještaja rađenog po mjeri u potpunosti je ručni rad a svako komad namještaja gotovo da je unikatan, ako ne već izgledom samog namještaja, onda bojom, teksturom i funkcijom samog komada namještaja.

Gotovo da i ne postoji komad namještaja koji se ne može napraviti po mjeri i narudžbi. Ne rade se samo kuhinje po mjeri. Moguće je naručiti i bilo koji drugi komad namještaja za vaš dom. Dječje sobe, spavaće sobe, dnevni boravci, vitrine, ugradbeni ormari, police, stolovi, stolice, klupe sve se radi po mjeri i narudžbi i baš onakvo kakvo vam treba. Ukoliko vam treba neki komad namještaja naša preporuka bi svakako bila da pogledate taj komad namještaja po raznim trgovinama ispitate od čega je napravljen i kako, da li je odmah u izložbenom salonu klimavi oštećen, jer ako je već u samom startu oštećen kakav će tek biti za koju godinu. Zatim bi bilo dobro da kontaktirate ljude koji se bave izradom namještaja po mjeri, a nakon što oni naprave mjere i kažu vam od kojih materijala će se složiti vaš komad namještaja i kad saznate cijenu odlučite se da li ćete kupiti namještaj po mjeri ili već gotovi namještaj.

Upamtite da namještaj po mjeri i ako je ponekad malo skuplji, nerijetko je kvalitetniji i ljepši od gotovog namještaja, a sigurno je unikatan i ručni rad i gotovo da ne možete pogriješiti ukoliko se odlučite za nabavku namještaja po mjeri i narudžbi.

box1d
box2g
kreveti

Krevet

Trećinu života čovjek provede u krevetu. Krevet bi vam trebao biti prva briga zbog zdravlja. Najgori je ležaj stari madrac, ulegnut kao viseća ...

spavaće sobe

Spavaće sobe

Slikovito rečeno, spavaće sobe bi trebale biti odmarajuće, ugodne i opušteno intimne. Ako vam se čini da znate što će vam pružiti ugodnost, od...

box2d
box3g
box3d
box3g
box3d
box3g
box3d
box4g
box4d
box5g

Top 5 rubrika

Ema mikroklima

ema_mikroklima

Dnevne sobe

dnevne_sobe

Stolarija

stolarija

Talijanske kuhinje

talijanske_kuhinje

Kuhinje

kuhinje
box5d
box5g

Vezano uz rubriku: Namještaj po mjeri

kuhinje_po_narudzbi

Kuhinje po narudžbi

Izrada kuhinja po mjeri i kuhinjskog namještaja po mjerama i narudžbama...
ugradbeni_ormari

Ugradbeni ormari

Ugradbeni ormari po mjeri i narudžbi idealno su rješenje za vaš prostor...
stolarija

Stolarija

Građevinska stolarija, vrata, prozori, stepenice, drvena, alu i pvc stolarija...
ormari

Ormari

Sve vrste ormara i ormari po mjeri, ugradbeni ormari, garderobni ormari...
kuhinje

Kuhinje

Gotove kuhinje i kuhinje po narudžbi, savjeti, modeli, salon namještaja, slike, katalozi, ponuda i prodaja kuhinja...
drvena_stolarija

Drvena stolarija

Drvena stolarija i građevinski materijal izrađen od masivnog drveta...
namjestaj

Namještaj

Izrada namještaja po mjeri i narudžbi, saloni namještaja, prodaja namještaja. Sve o namještaju na jednom mjestu....
djecje_sobe

Dječje sobe

Dječje sobe za mališane koji brzo rastu i traže izmjene. Dječje sobe za dječake i djevojče...
box5d
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti >
izrada internet stranica © Reklam Net 2005-2012 Zagreb - Hrvatska
  

Valid XHTML 1.0 Transitional