DomComHr logo Budite i Vi na portalu DomComHR!

 
box1g

Drvene kuće Woodmar


drvene kuće

Drvene kuće od trupaca promjera 25-45cm u potpunosti izrađene od prirodnih materijala, i posebno odabranog drveta smreke. Ove rukom izrađene drvene kuće izrađuju se od trupaca raznih debljina ovisno o vašim željama, a maksimalna debljina trupca može biti 45cm. Ovakve drvene kuće pogodne su kao vikend kuće ili kao kuće za svakodnevni život.

Drvo je poznati izolator tako da zvučno toplinska izolacija ovog objekta ne zaostaje za nekim drugim materijalima i termoizolacijskim svojstvima drugih objekata. Drvo nakon obrade i slaganja zidova se tretira bezbojnim alkatima na bazi vode kako drvo ne bi upijalo vlagu, a završni sloj laka je po izboru naručitelja. Ovaj način gradnje potvrdio se u ispitivanjima na udar vjetra te se ovakve kuće mogu bez ikakvih problema nositi s udarima vjetra jačima od 200 km/h. Način slaganja i konstrukcija jamče postojanost i kod najjačih potresa ili pomicanja tla. Svaka kuća radi se po željama naručitelja, a cijena se formira po tlocrtu koji se napravi po vašim željama

Tvrtka WOODMAR prva je u ovom dijelu Europe koja se bavi gradnjom ovakvih drvenih kuća od ručno obrađenih trupaca promjera 20 do 45 cm. O čemu svjedoči nekoliko izvedenih objekata koje smo do sada radili za naše zadovoljne investitore..

Svakoj kući i njezinom vlasniku pristupa se na individualan način pa se sa pravom može reći da je svaka kuća jedinstvena i unikatan rad. Drvena kuća Woodmar kuća je s potpisom i gotovo doživotnom garancijom.

Selekciju i izbor trupaca radimo proteklih desetak godina čime jamčimo kvalitetu zidova od kojih će se graditi kuća. Sa trupaca se skida samo kora kako bi se zadržao prirodan izgled drveta i trupca. Kora se skida ručno i maklja kao nekada. Završna obrada trupca također je ručna i izrada cijele kuće u potpunosti je ručni rad. Zidovi izrađeni od trupaca promjera 20 do 45 centimetara pružaju visokokvalitetna izolacijska svojstva stoga se koristi mala količina energije za zagrijavanje prostora zimi i hlađenje ljeti.

Woodmar drvene kuće mogu se klasificirati kao:
• zdrav stambeni prostor
• antialergijska sredina
• ekološki objekti
• niskoenergetske kuće
• samoregulativne po pitanju vlage i temperature
• lijepo dizajnirane
• u skladu s prirodom

drvene kuće hrvatska

box1d
box4g
box4d
box3g
box3d
box3g
box3d
box4g
box4d
box5g

Top 5 rubrika

Ema mikroklima

ema_mikroklima

Dnevne sobe

dnevne_sobe

Stolarija

stolarija

Talijanske kuhinje

talijanske_kuhinje

Kuhinje

kuhinje
box5d
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti >
izrada internet stranica © Reklam Net 2005-2012 Zagreb - Hrvatska
  

Valid XHTML 1.0 Transitional