DomComHr logo Budite i Vi na portalu DomComHR!

 
box1g

Časopis KUĆA stil


kuća stil Kuća stil Kuća stil Kuća stil

Godišnja pretplata za Inozemstvo

EUROPA I BLISKI ISTOK

Pretplata na godinu dana (11 brojeva):
kopnom 55 €
avionom 80 €

OSTATAK SVIJETA
Pretplata na godinu dana (11 brojeva):

avionom 80 €

box1d
box1g

Ponuda časopisa

časopis Hausbau

časopis Hausbau

Podignimo kulturu stanovanja i građenja na novu razinu. U svakom broju prikazujemo mnoštvo gotovih kuća s planovima, ideje za tehnička unapređenja i nove materijale i tehnologije gradnje. Radi velikog broja visokokvalitetnih fotografija i nacrta magazin je omiljen među svima koji grade, preuređuju ili tek planiraju gradnju vlastitog doma. Naklada je 16 000 primjeraka, a osim u hrvatskoj, dio naklade distribuira se putem pretplate u BiH i SiCG. Časopisi se distribuiraju putem Tiska i Distripressa. Magazin je licenca je njemačkog izdanja, a izlazi dvomjesečno.
Bazeni i saune

Bazeni i saune

Podjednako tehnički napredan i jednostavan za čitanje, donosi rješenja mnogih tehničkih problema vezanih uz održavanje i gradnju bazena i sauna. Dobro planiranje je najvažnije za izbjegavanje problema u budućnosti. Osim tehničkog dijela, Bazeni i saune donose impresivan pregled ponude u svjetskim i hrvatskim wellness centrima, toplicama, hotelskim bazenima i bazenskoj opreme. Odlikuju ga mnoštvo izvrsnih fotografija i kvalitetni, tehnički kompetentni tekstovi. Magazin izlazi dva puta godišnje i licencirano je izdanje njemačkog magazina „Schwimmbad&Sauna“.
Kuhinje i kupaonice

Kuhinje i kupaonice

Ukoliko imate riješeno stambeno pitanje ili tek planirate kupnju/gradnju, prostori u kojima najintenzivnije možete izraziti svoju osobnost i stil života su kuhinja i kupaonica. Bez obzira na moć vaše imaginacije, u magazinu „Kuhinje i kupaonice“ pronaći ćete mnoštvo malih savjeta, ali i grandioznih dizajnerskih rješenja koja će vas ostaviti bez daha. Fantastične fotografije i izuzetan, mladi urednički tim naša su najveća snaga. Magazin izlazi tri puta godišnje naklada 15000 primjeraka.
Časopis Moj Stan

Časopis Moj Stan

"Moj stan" je posvećen uređenju ,životnog prostora i modernom dizajnu. Uspjeh
je postigao zahvaljujući prepoznatljivom dizajnu, raznovrsnom sadržaju i
praktičnoj strani, kao i dobroj komunikaciji s čitaocima. Ciljna grupa je
mlada, urbana publika koja u njemu traži idejni podstrek.
T3

T3

Digitalni lifestyle magazine namijenjen onima koji u kratkom roku žele doznati sve o najnovijim digitalnim uređajima i tehnologijama. Posebna odlika magazina su izvrsne fotografije te kvalitetan i kompetentan tim novinara. Licencirano je izdanje britanskog izdanja T3. Magazin izlazi mjesečno.
Digitalfoto

Digitalfoto

Magazin o fotografiji za amatere i entuzijaste. Učimo vas slikati bolje fotografije, bez obzira koliko ste iskusan fotograf. Uz zanimljive teme i 'korak po korak' vodiče za snimanje i obradu fotografija na računalu, donosimo najvažnije vijesti i testove digitalnih fotoaparata i opreme. Magazin je hrvatsko izdanje britanskog magazina Digital Camera. Magazin izlazi mjesečno.
časopis MOJ DOM

časopis MOJ DOM

Magazin Moj Dom prvi bosanskohercegovački mjesečnik koji se bavi tematikom gradnje i kulture življenja.

Prvi broj magazina izašao je u januaru 2000 godine.

Magazin se prodaje na cjelokupnom području Bosne i Hercegovine.

Ako želite da se pretplatite na magazin Moj Dom (11 brojeva za godinu dana, dvobroj za juli/august) za BiH godišnja pretplata iznosi 25 €.
časopis Dekor

časopis Dekor

Novi broj Dekora je na kioscima od 15.01.
box1d
box4g
box4d
box5g

Top 5 rubrika

Ema mikroklima

ema_mikroklima

Dnevne sobe

dnevne_sobe

Stolarija

stolarija

Talijanske kuhinje

talijanske_kuhinje

Kuhinje

kuhinje
box5d
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti >
izrada internet stranica © Reklam Net 2005-2012 Zagreb - Hrvatska
  

Valid XHTML 1.0 Transitional