DomComHr logo Budite i Vi na portalu DomComHR!

 
box1g

Digitalfoto


UČIMO VAS SNIMATI BOLJE FOTOGRAFIJE! 
 
Digital foto

www.digitalfoto.mbi.hr 
 

Broj 34

Usavršite vještinu komponiranja pomoću našeg vodiča za poboljšavanje fotografija svijeta prirode. Kako današnji SLR-ovi vrlo pouzdano upravljaju tehničkom stranom fotografiranja, njihovim korisnicima ostaje ono što aparat ne može - uočiti potencijal nekog prizora i kadrirati ga tako da na snimci ispadne čim dojmljiviji.
Kompozicijska “pravila” korištena pri fotografiranju primjenjuju se, naravno, i na snimanje krajolika i svijeta divljine. Ono što je najvažnije je da već prije okidanja prizor koji se snima bude u aparatu dobro komponiran. Naknadno izrezivanje u digitalnoj tamnoj komori da bi se poboljšala kompozicija samo je jedna od mogućnosti koja može pomoći pri vježbanju sposobnosti komponiranja tijekom budućih snimanja, no tako se obično znaju izgubiti vrijedni slikovni podaci i sigurno se smanjuje veličina slike.
 

box1d
box1g

Ponuda časopisa

časopis Hausbau

časopis Hausbau

Podignimo kulturu stanovanja i građenja na novu razinu. U svakom broju prikazujemo mnoštvo gotovih kuća s planovima, ideje za tehnička unapređenja i nove materijale i tehnologije gradnje. Radi velikog broja visokokvalitetnih fotografija i nacrta magazin je omiljen među svima koji grade, preuređuju ili tek planiraju gradnju vlastitog doma. Naklada je 16 000 primjeraka, a osim u hrvatskoj, dio naklade distribuira se putem pretplate u BiH i SiCG. Časopisi se distribuiraju putem Tiska i Distripressa. Magazin je licenca je njemačkog izdanja, a izlazi dvomjesečno.
Bazeni i saune

Bazeni i saune

Podjednako tehnički napredan i jednostavan za čitanje, donosi rješenja mnogih tehničkih problema vezanih uz održavanje i gradnju bazena i sauna. Dobro planiranje je najvažnije za izbjegavanje problema u budućnosti. Osim tehničkog dijela, Bazeni i saune donose impresivan pregled ponude u svjetskim i hrvatskim wellness centrima, toplicama, hotelskim bazenima i bazenskoj opreme. Odlikuju ga mnoštvo izvrsnih fotografija i kvalitetni, tehnički kompetentni tekstovi. Magazin izlazi dva puta godišnje i licencirano je izdanje njemačkog magazina „Schwimmbad&Sauna“.
Kuhinje i kupaonice

Kuhinje i kupaonice

Ukoliko imate riješeno stambeno pitanje ili tek planirate kupnju/gradnju, prostori u kojima najintenzivnije možete izraziti svoju osobnost i stil života su kuhinja i kupaonica. Bez obzira na moć vaše imaginacije, u magazinu „Kuhinje i kupaonice“ pronaći ćete mnoštvo malih savjeta, ali i grandioznih dizajnerskih rješenja koja će vas ostaviti bez daha. Fantastične fotografije i izuzetan, mladi urednički tim naša su najveća snaga. Magazin izlazi tri puta godišnje naklada 15000 primjeraka.
Časopis KUĆA stil

Časopis KUĆA stil

Časopis Moj Stan

Časopis Moj Stan

"Moj stan" je posvećen uređenju ,životnog prostora i modernom dizajnu. Uspjeh
je postigao zahvaljujući prepoznatljivom dizajnu, raznovrsnom sadržaju i
praktičnoj strani, kao i dobroj komunikaciji s čitaocima. Ciljna grupa je
mlada, urbana publika koja u njemu traži idejni podstrek.
T3

T3

Digitalni lifestyle magazine namijenjen onima koji u kratkom roku žele doznati sve o najnovijim digitalnim uređajima i tehnologijama. Posebna odlika magazina su izvrsne fotografije te kvalitetan i kompetentan tim novinara. Licencirano je izdanje britanskog izdanja T3. Magazin izlazi mjesečno.
časopis MOJ DOM

časopis MOJ DOM

Magazin Moj Dom prvi bosanskohercegovački mjesečnik koji se bavi tematikom gradnje i kulture življenja.

Prvi broj magazina izašao je u januaru 2000 godine.

Magazin se prodaje na cjelokupnom području Bosne i Hercegovine.

Ako želite da se pretplatite na magazin Moj Dom (11 brojeva za godinu dana, dvobroj za juli/august) za BiH godišnja pretplata iznosi 25 €.
časopis Dekor

časopis Dekor

Novi broj Dekora je na kioscima od 15.01.
box1d
box4g
box4d
box5g

Top 5 rubrika

Ema mikroklima

ema_mikroklima

Dnevne sobe

dnevne_sobe

Stolarija

stolarija

Talijanske kuhinje

talijanske_kuhinje

Kuhinje

kuhinje
box5d
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti >
izrada internet stranica © Reklam Net 2005-2012 Zagreb - Hrvatska
  

Valid XHTML 1.0 Transitional