ŽUMBERAK   I   JEDNODNEVNI IZLETI   I   PROGRAM   I   SMJEŠTAJ   I   KOMENTARI   I   KONTAKT   I   GALERIJA   I   AKTIVNOSTI

 

   Ljeto na Žumberku po mnogočemu ljepše je nego ljeto na moru. Ugodan  hlad šumskih krošnji žubor potoka i razigrane kapi žumberačkih slapova rashladiti će vas po ljetnim temperaturama bolje od bilo kojeg klima uređaja, bazena ili plaže. Ljeti se možete šetati žumberkom u natikačama i kupaćim gaćicama a šetnja po potoku je također moguća. Tuširanje pod slapom i hladna izvorska voda odlična su kombinacija za ljetne vrućine i bjeg s užarenog asfalta.

   Piknik u prirodi i hladu borove šume pored potoka poseban je doživljaj posebice jer uz takvo što ide i obilan roštilj sa više vrsta mesa, uz više vrsta povrća kojeg čemo ubrati netom prije jela, dok pivo i ostalu tekućinu hladimo u potoku.

   Ukoliko se zaželite okušati u nekim poljoprivrednim poslovima ljeto je idealno vrijeme za to, košnja trave, sušenje sijena, uređivanje povrtnjaka neki su od poslova kojima možete prisustvovati, no ipak predlažemo drijemanje u sjenu ili travi nakon obilnog ručka.

 


    ŽUMBERAK LJETO


Dvorac Oršić   Prelazak preko potoka   Kupanje pod slapom

Slap Vranjak   Vranjački slap   Pogled sa Žumberka

Ribolov   Volovski rogovi   Kupčina

Stari grad Žumberak   Roštilj   Pranje povrća

Pogled na mlin   Ovce   Pogled prema Karlovcu
 


Powered by: www.suv.com.hr i www.seoski-turizam.net        Izrada web stranica, web design i web hosting by Reklam-net        off-road@seoski-turizam.net