ŽUMBERAK   I   JEDNODNEVNI IZLETI   I   PROGRAM   I   SMJEŠTAJ   I   KOMENTARI   I   KONTAKT   I   GALERIJA   I   AKTIVNOSTI

 

   Zimi Žumberak izgleda bajkovito, snježna bjelina, inje na drveću, mir i tišina na žumberku izgledaju i djeluju drugačije nego bilo gdje drugdje. Tragovi u snijegu otkrivaju kretanje životinja, srna, divljih svinja, zečeva a ponekad i medvjeda. Jedni način za doživjeti žumerak zimi je uputiti se na jednodnevni izlet s nama ili nabaviti motorne sanjke. Osobnim automobilom pa čak i vlastitim terencem nećete biti u mogućnosti posjetiti mjesta na koja Vas mi možemo i znamo odvesti.

    Zima je smrznula sve vodotokove no ipak ispod leda čuje se žubor potoka. Pokušajte samo zamisliti zvukove zaleđenih slapova ili još bolje doživite ih uživo tako da ih posjetite.

    Zimi se valja dodatno zagrijati, a vjerujte nema boljeg načina od grudanja i sanjkanja. Za naše posjetitelje pripremili smo posebnu stazu za sanjkanje baš kao i posebne sanjke uz koje jamčimo nezaboravne trenutke i obilje smijeha.

    Kušati možete frišku domaću slaninu koja je tek izašla iz paca i dima, špek, šunka i luk, povratit će vam energiju, a dodatno zagrijavanje sljedi uz domaće kuhano vino.

 


    ŽUMBERAK ZIMA

Zimsko jutro   Pogled na brdo   Plavi suton

Voda odnosi cestu   Ulazak u kanjon Slapnice   Dvorac Oršić

Divlja ruža   Zamrznut ulaz u Vranjačku pećinu   Bijeli puti

Slap Sopot   Smrznuta kaskada slapa   Zima stiže

Smiraj zimskog dana   Slap Vranjak   Put prema Sošicama


Powered by: www.suv.com.hr i www.seoski-turizam.net        Izrada web stranica, web design i web hosting by Reklam-net        off-road@seoski-turizam.net